Tervetuloa Lootholmaan!

Kustavin Lootholma tarjoaa ainutkertaisen kokemuksen viettää vapaa-aikaa upeassa ympäristössä meren äärellä, hyvien palveluiden läheisyydessä. Lootholma tarjoaa matkailuelämyksiä yhtä hyvin niin veneilijälle, karavaanarille, tasokasta loma-asumista hakevalle tai luonnosta nauttivalle  reppureissaajalle. Pääset majoittumaan kauniiseen saaristomaisemaan luonnon keskelle. Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä paikallisista raaka-aineista valmistettuna. Voit osallistua esimerkiksi kalastusretkelle tai nauttia muista alueen tarjoamista aktiviteeteista, kuten upeasta hiekkarannasta. Henkilökuntamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Kustavin Lootholmaan!

 

Lootholmaan on valmistunut kaksi ensimmäistä paritaloa. Kolmas valmistuu kesän aikana. Majoitustilaa paritaloissa on yhteensä 20 hengelle per talo.

Saaristolaiskylän lomahuoneistojen myynti ja vuokraus on käynnissä. Lomahuoneistojen myynnistä lisätietoja voi kysellä numerosta 0505741339.

Polttoainetta saa asemaltamme ympäri vuoden. Tervetuloa, kun merellä pääsee kulkemaan.

Kysy myös kokouspakettejamme tai muita elämyksiä. Touko- ja syyskuussa kokoustilana toimii koko ravintola Lootholman Helena. Kokouspakettimme koostuvat usein seuraavista osista: Ruoka, majoitus jurtassa, kiipeilyä Kustavin kallioilla, tutustuminen Kustavin muinaisiin pirtureitteihin veneellä, kalastusta, musiikkia, koko 200 henkilön ravintola kokoustilana ja kaksi saunaa.

Veneiden polttoainejakelu toimii 24 h. Automaattiasemassa 98E ja Diesel. Satamassa myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys.

Lootholmaan valmistui kesäksi 2011 tapahtumahalli, jossa voi järjestää jopa 500 henkilön tilaisuuksia. Hallissa on A - oikeudet. Alueella on myös Frisbeegolf rata ja rantalentopallokenttä.

Lootholmassa käytössäsi on vierasvenesatama, rantasaunoja sekä myös karavaanareille sopiva leirintäalue. Alueen ravintola on remontoitu ja palvelee asiakkaita uudella ilmeellä. Vierasvenesatamassa on uudet suihku- ja saunatilat, sekä pyykkitupa astianpesukoneella.

 

Finnish Art Shop

Sataman yhteydessä Kuunari Helenan sisätiloissa toimii myymälä, joka myy taidetta, käsitöitä ja kalusteita. Helena laiva omaa upeat puitteet taide-elämyksille sataman yhteydessä. Myymälän omistaja Sebastian Isokangas on myös avannut Finnish Art Shopin verkkogallerian viime vuonna. Se tarjoaa suomalaisille taiteen ja valokuvauksen ystäville laajan kokoelman abstraktia, modernia ja perinteistä taidetta sekä galleriatasoisia canvas-sisustustauluja. Finnish Art Shopin valikoimaan kuuluu myös asiakkaan omien kuvien painattaminen canvas-tauluiksi. Myös uusi lomahuoneisto on sisustettu Finnish Art Shopin canvas tauluilla. Tule katsomaan paikan päälle ja ihastumaan.

 

 

Kuvia